Hälsokassen

Hälsokassen är ett väldigt enkelt sätt att komma in på väldigt hälsosamma spår. Utan att minska på den goda smaken så innehåller hälsokassen 5 st nyttiga recept för 2 eller 4 personer som bidrar med många bra mineraler, vitaminer och antioxidanter. Fokusen är enkla recept som tar i regel max 30 minuter att tillaga (kan komma få undantag).

Recepten i Hälsokassen kommer att vara både glutenfria och laktosfria samt innehålla proteinkällor från växtriket, fisk och kyckling. 

Ny kunderbjudande – löpande kassar för 2 personer: 399:-* för första kassen!!
Ny kunderbjudande – löpande kassar för 4 personer: 599:-** för första kassen!!

Kassarna är leveransredo varannan vecka. Enbart jämna veckor.

*Nästkommande kassor kostar 599:- och du kommer att få matkassorna löpande varje vecka. Du kan välja att enbart testa en kasse utan att få några efterföljande kassor, men då betalar du ordinariepris (599:-)

**Nästkommande kassor kostar 799:- och du kommer att få matkassorna löpande varje vecka. Du kan välja att enbart testa en kasse utan att få några efterföljande kassor, men då betalar du ordinariepris (799:-)

Det är 2 veckors uppsägningstid men det är ingen bindningstid. Du kan pausa kassorna upp till 2 veckor om du är iväg och reser under en period så länge du säger till 1 vecka innan.
Betalning sker via faktura som skickas i samband med varje kasse och har 7 dagars betalningstid.