Om mig

Jag heter Alicia Petersdotter och är skaparen av hälsokassen!
2018 startade med att jag kastade mig ut i världen som egenföretagare och jobbade (fortfarande) som kostrådgivare och hälsocoach efter genomförd utbildning och jag kunde inte mer än älska mitt val. Att få jobba med ett av mina största intressen är helt magiskt och overkligt! Kostrådgivning, cykelresor, spinning osv är några av de delar och jag jobbar med.

Cykeltokig, sprudlande glad och otroligt kostintresserad skulle kunna summera mig bra. Jag är tävlingscyklist sen 2 år tillbaka med mål att bli så duktig jag bara kan och samtidigt ha så roligt på resan som möjligt. Det stora intresset för kost kom ungefär i samma veva som jag fick upp ögonen på riktigt för cykling men även när jag insåg att jag hade celiaki (glutenintollerans) och var mer eller mindre tvungen att lära mig mer (ca 3-4år sen).

Min filosofi när det kommer till kost är att försöka ha den så enkel, varierande men samtidigt så god och nyttig som möjligt! Det ska finnas spann för att unna sig det goda i livet men det förutsätter att man har en bra bas. 

Och jag hoppas att du kan finna den balansen här hos mig 🙂

Om du vill veta mer om de olika tjänster jag erbjuder, kika på min hemsida: www.aliciapetersdotter.se och kika i meny valen.